Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИ(ВИДЕО) По голот на Трајковски скопската кафеана во делириум!

(ВИДЕО) По голот на Трајковски скопската кафеана во делириум!

-Реклама-

Несомнено е дека вчера вечер сите македонци се радуваа по погодокот на Александар Трајковски во мечот против Италија.

Интересно е како во тој момент реагираа сите присутни во една скопска кафеана.

Погледнете ја нивната реакција во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) По голот на Трајковски скопската кафеана во делириум!

Реклама

Несомнено е дека вчера вечер сите македонци се радуваа по погодокот на Александар Трајковски во мечот против Италија.

Интересно е како во тој момент реагираа сите присутни во една скопска кафеана.

Погледнете ја нивната реакција во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО