Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИВО ЖИВО: (ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ помеѓу „Комити“ и „Чкембари“ во салата Јане Сандански

ВО ЖИВО: (ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ помеѓу „Комити“ и „Чкембари“ во салата Јане Сандански

-Реклама-

Инцидент на самиот почеток на натпреварот помеѓу Вардар и Еурофарм Пелистер. Во продолжени погледете го видеото

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ВО ЖИВО: (ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ помеѓу „Комити“ и „Чкембари“ во салата Јане Сандански

Реклама

Инцидент на самиот почеток на натпреварот помеѓу Вардар и Еурофарм Пелистер. Во продолжени погледете го видеото

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО