Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

(ФОТО) Погледнете како Данка дува свеќичка минатата година на прв роденден! Денес наместо среќа и песна, ТАГА во семејството на девојчето!

-Реклама-

(ФОТО) Погледнете како Данка дува свеќичка минатата година на прв роденден! Денес наместо среќа и песна, ТАГА во семејството на девојчето!

Реклама

Не стивнува тагата во домот на семејството Илиќ чија ќерка и внука Данка ги убија монструмите Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ. Несреќното дете денеска ќе го прославеше својот втор роденден, но за жал наместо свеќи на тортата и запалија свеќи за душа.

-Реклама-

Минатата година, токму на Ѓурѓовден, девојката ја дувна првата свеќа, а нејзината мајка Ивана Илиќ ја сподели фотографијата од нејзиниот роденден со опис:

-Реклама-

– Мојот роденденко.

Како што можете да видите на фотографијата, тие за првиот роденден на девојчињата подготвиле прекрасна торта Мини Маус, како и розова свеќа, која требало да биде само една по ред за дување.

За жал, несреќното дете и нејзините родители не стигнале да го прослават нејзиниот живот.

Да потсетиме, Данка Илиќ, која исчезна во Бањско поле, беше убиена истиот ден – 26 март, кога осомничените Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ ја удриле со службеното возило на ЈКП „Водовод“ Бор, по што ја ставиле онесвестена во задниот дел од автомобилот, а кога се разбудила Дејан Драгијевиќ ја задушил, а потоа и го фрлиле телото на блиската депонија.

Но, Драгијевиќ со помош на неговиот брат кој во меѓувреме загина во ПС Бор и неговиот татко два дена подоцна го преместија телото на девојчето, а наводно никој не се сеќава каде. Полицијата со недели го копа секој дел од Злот и Бањско поле, каде живее Драгијевиќ, односно каде исчезна малата Данка.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Погледнете како Данка дува свеќичка минатата година на прв роденден! Денес наместо среќа и песна, ТАГА во семејството на девојчето!

-Реклама-

(ФОТО) Погледнете како Данка дува свеќичка минатата година на прв роденден! Денес наместо среќа и песна, ТАГА во семејството на девојчето!

Реклама

Не стивнува тагата во домот на семејството Илиќ чија ќерка и внука Данка ги убија монструмите Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ. Несреќното дете денеска ќе го прославеше својот втор роденден, но за жал наместо свеќи на тортата и запалија свеќи за душа.

Минатата година, токму на Ѓурѓовден, девојката ја дувна првата свеќа, а нејзината мајка Ивана Илиќ ја сподели фотографијата од нејзиниот роденден со опис:

– Мојот роденденко.

Како што можете да видите на фотографијата, тие за првиот роденден на девојчињата подготвиле прекрасна торта Мини Маус, како и розова свеќа, која требало да биде само една по ред за дување.

За жал, несреќното дете и нејзините родители не стигнале да го прослават нејзиниот живот.

Да потсетиме, Данка Илиќ, која исчезна во Бањско поле, беше убиена истиот ден – 26 март, кога осомничените Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ ја удриле со службеното возило на ЈКП „Водовод“ Бор, по што ја ставиле онесвестена во задниот дел од автомобилот, а кога се разбудила Дејан Драгијевиќ ја задушил, а потоа и го фрлиле телото на блиската депонија.

Но, Драгијевиќ со помош на неговиот брат кој во меѓувреме загина во ПС Бор и неговиот татко два дена подоцна го преместија телото на девојчето, а наводно никој не се сеќава каде. Полицијата со недели го копа секој дел од Злот и Бањско поле, каде живее Драгијевиќ, односно каде исчезна малата Данка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО