Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

ВО ЖИВО: Полиција во домот на Боки 13 во моментов, подкастот е паузиран

-Реклама-

ВО ЖИВО: Полиција во домот на на Боки 13 во моментов, подкастот е паузиран

Реклама

Во моментов е вториот дел од интервјуто на Бојан Јовановски попознат како Боки 13 во студиото на Лазаров.

-Реклама-

Во самото интервју кое е во живо тој доби позив дека полиција дошло во домот на Боки 13.

-Реклама-

Како што самиот кажа наводно се работи за некаква пријава.

Во моментов подкастот е во пауза, тој да изврши телефонски разговор. Повеќе детали очекуваме наскоро.

Следете во живо:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ВО ЖИВО: Полиција во домот на Боки 13 во моментов, подкастот е паузиран

-Реклама-

ВО ЖИВО: Полиција во домот на на Боки 13 во моментов, подкастот е паузиран

Реклама

Во моментов е вториот дел од интервјуто на Бојан Јовановски попознат како Боки 13 во студиото на Лазаров.

Во самото интервју кое е во живо тој доби позив дека полиција дошло во домот на Боки 13.

Како што самиот кажа наводно се работи за некаква пријава.

Во моментов подкастот е во пауза, тој да изврши телефонски разговор. Повеќе детали очекуваме наскоро.

Следете во живо:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО