Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

НОВА СТРАШНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА: Ја држел постојано затворена во домот, физички ја напаѓал и нанесувал повреди

-Реклама-

НОВА СТРАШНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА:

Реклама

Ја држел постојано затворена во домот, физички ја напаѓал и нанесувал повреди

-Реклама-

Својата снаа ја држел затворена во домот, физички ја напаѓал во повеќе наврати и и нанел повреди.

-Реклама-

СВР Тетово поднесе кривична пријава против А.К.(73) од Тетово, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „телесна повреда“ при семејно насилство и „загрозување на сигурноста“.

Имено пријавениот, својата снаа ја држел затворена во домот, физички ја напаѓал во повеќе наврати и и нанел повреди.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НОВА СТРАШНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА: Ја држел постојано затворена во домот, физички ја напаѓал и нанесувал повреди

-Реклама-

НОВА СТРАШНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА:

Реклама

Ја држел постојано затворена во домот, физички ја напаѓал и нанесувал повреди

Својата снаа ја држел затворена во домот, физички ја напаѓал во повеќе наврати и и нанел повреди.

СВР Тетово поднесе кривична пријава против А.К.(73) од Тетово, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „телесна повреда“ при семејно насилство и „загрозување на сигурноста“.

Имено пријавениот, својата снаа ја држел затворена во домот, физички ја напаѓал во повеќе наврати и и нанел повреди.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО