Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

ТАЖНАТА ВЕСТ БРЗО СЕ ПРОШИРИ: Имаше само 25 години, почина младиот Мирсел Смајиќ

-Реклама-

Мирсел Смајиќ почина во недела на 21 април во Сараево на 25-годишна возраст.

Реклама

Веста за неговата смрт ги потресе сите, а на социјалните мрежи се шират бројни пораки од неговите пријатели.

-Реклама-

„Па, брат мој… Сето ова ми беше тешко, уште не можам да верувам, не можам да си дојдам во себе дека веќе не си таму, дека нема да те поздравам… (тоа беше нешто наше, ќе ми недостига таа твоја прегратка…

-Реклама-

Те сакам и ќе те сакам засекогаш, драг мој, спиј во мир пријателе, почивај во мир). , драг мој, се само дел од емотивните пораки на неговите пријатели.

Погребот ќе се изврши во среда на 24 април во 13 часот на градските гробишта „Влаково“.

Уредниците на порталот Radiosarajevo.ba изразуваат искрено сочувство до семејството и пријателите.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТАЖНАТА ВЕСТ БРЗО СЕ ПРОШИРИ: Имаше само 25 години, почина младиот Мирсел Смајиќ

-Реклама-

Мирсел Смајиќ почина во недела на 21 април во Сараево на 25-годишна возраст.

Реклама

Веста за неговата смрт ги потресе сите, а на социјалните мрежи се шират бројни пораки од неговите пријатели.

„Па, брат мој… Сето ова ми беше тешко, уште не можам да верувам, не можам да си дојдам во себе дека веќе не си таму, дека нема да те поздравам… (тоа беше нешто наше, ќе ми недостига таа твоја прегратка…

Те сакам и ќе те сакам засекогаш, драг мој, спиј во мир пријателе, почивај во мир). , драг мој, се само дел од емотивните пораки на неговите пријатели.

Погребот ќе се изврши во среда на 24 април во 13 часот на градските гробишта „Влаково“.

Уредниците на порталот Radiosarajevo.ba изразуваат искрено сочувство до семејството и пријателите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО