Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

СТРАШЕН детал во куќата на ужасот: Погледнете што има на местото каде последен пат играла Данка Илиќ со својот брат! (ФОТО)

-Реклама-

Во деновите кога се веруваше дека девојчето е сè уште живо, репортерот на порталот „Република“ решил да ги посети сите места во Бањско поле каде Данка Илиќ заедно со нејзиниот брат последен пат играла и во напуштената куќа, која е во близина, најмногу внимание привлече родителите и братот Ивана Илиќ.

Реклама

Да потсетиме, таа последен пат играше таму, откако исчезна без трага, по што беше откриено дека е убиена.

-Реклама-

Имено, на куќата, како што може да се види на видеото, има голем крст, кој ги привлече сите погледи.

-Реклама-

Се наоѓа на црна крпа закачена на ѕидот.

Какво значење има не се знае, но факт е дека остава горчлив вкус на секој што ќе го погледне.

Погледнете:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

СТРАШЕН детал во куќата на ужасот: Погледнете што има на местото каде последен пат играла Данка Илиќ со својот брат! (ФОТО)

-Реклама-

Во деновите кога се веруваше дека девојчето е сè уште живо, репортерот на порталот „Република“ решил да ги посети сите места во Бањско поле каде Данка Илиќ заедно со нејзиниот брат последен пат играла и во напуштената куќа, која е во близина, најмногу внимание привлече родителите и братот Ивана Илиќ.

Реклама

Да потсетиме, таа последен пат играше таму, откако исчезна без трага, по што беше откриено дека е убиена.

Имено, на куќата, како што може да се види на видеото, има голем крст, кој ги привлече сите погледи.

Се наоѓа на црна крпа закачена на ѕидот.

Какво значење има не се знае, но факт е дека остава горчлив вкус на секој што ќе го погледне.

Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО